Άνδρας γέννησε κοριτσάκι στη Βρετανία!

Ιούλιος 15, 2017 3:42 μμ
0
Views

Ο πρώτος στη Βρετανία έγκυος άντρας γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Άνδρας γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στη Βρετανία! (φωτο+βίντεο)

Ο Χάιντεν Κρος γεννήθηκε γυναίκα και νομικά ήταν άντρας, όταν αποφάσισε να σταματήσει τη θεραπεία ορμονών μετά την εγχείριση αλλαγής φύλου, για να μπορέσει να μείνει έγκυος με δείγμα σπέρματος ενός δωρητή που είχε βρει μέσω Facebook. Ο πρώην εργαζόμενος των σουπέρμαρκετ Asda, έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο και προκάλεσε πολλά ηθικά διλήμματα, όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του τον Ιανουάριο. Προχθές το βράδυ, η οικογένειά του επιβεβαίωσε ότι γέννησε ένα κοριτσάκι και είναι και οι δυο καλά στην υγεία τους. Ο Χέιντεν είναι ο πρώτος τρανσέξουαλ άντρας που γέννησε στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Χάιντεν Κρος γεννήθηκε γυναίκα και νομικά ήταν άντρας, όταν αποφάσισε να σταματήσει τη θεραπεία ορμονών μετά την εγχείριση αλλαγής φύλου, για να μπορέσει να μείνει έγκυος με δείγμα σπέρματος ενός δωρητή που είχε βρει μέσω Facebook.

Το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού, που αναφέρει τον Χέιντεν ως μητέρα του παιδιού.

Η κόρη του, Τρίνιτι-Λέι, γεννήθηκε στο μαιευτήριο του Βασιλικού Νοσοκομείου Gloucestershire.
Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης του τον Ιανουάριο προκάλεσε αντιδράσεις και πολλά ηθικά διλήμματα. Προχθές το βράδυ, οι γονείς του ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης του.

Είχε ξεκινήσει θεραπεία με ορμόνες πριν από 3 χρόνια για να ολοκληρώσει την αλλαγή φύλου, αλλά την σταμάτησε το Σεπτέμβριο για να μπορέσει να μείνει έγκυος.

Τώρα, ο Χέιντεν σχεδιάζει να ολοκληρώσει την αλλαγή φύλου και το επόμενο βήμα είναι να αφαιρέσει τις ωοθήκες του.

Η ταυτότητα του δωρητή σπέρματος, δεν έχει αποκαλυφθεί.

Ο πρώτος έγκυος άντρας ήταν ο Τόμας Μπίτι από τις ΗΠΑ το 2007, που είχε γεννηθεί και αυτός γυναίκα. Έκανε 3 παιδιά, χρησιμοποιώντας δωρητή σπέρματος.

Ας ελπίσουμε ότι τα παιδιά τους θα μεγαλώσουν φυσιολογικά και η ιδιαιτερότητα του πατέρα τους δεν θα τους προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα.

 [dailymail] [independent] [tilestwra.com]

353 total views, 1 views today

Category: Life&Style

Φωτογραφία του/της admin

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *